zweethut

Zweethutceremonies

Een zweethutceremonie bij @Hélène.

Een zweethut ceremonie is een eeuwenoud sjamanistisch ritueel waarbij je lichaam en geest reinigt. Waar je rust vindt en ontspanning. Waar iedereen gelijk is, zonder competitie of conflict. Waar je aandacht kunt hebben voor jezelf, je lijf en je gedachten. Voorbij de beperkingen van je mind kijk je je overtuigingen aan en transformeer je je angsten. Je ontdekt (opnieuw) je innerlijke kracht, en bent in liefde en verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

De zweethut is een plek voor heling en verbinding. Wij begeleiden je stap voor stap door de ceremonie heen, zodat je maximaal kunt genieten en je kunt onderdompelen. Een zweethut is een van wilgentakken gebouwde hut die wordt bedekt met dekens. Er worden stenen in een vuur heet gemaakt en deze stenen worden in de hut overgoten.

Voor wie is een zweethut geschikt? 

Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen, voorbij de beperkingen van de mind. Wil je rituele en fysieke zuivering ervaren, dan ben je van harte welkom!

Deelname aan een zweethut kan voor alle leeftijden (kinderen vanaf 5 jaar), maar is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Bij medicijngebruik check zelf van te voren of een zweethut passend voor jou is, bij instabiele psychische aandoeningen is de zweethut af te raden. Je dient 3 dagen van te voren je te onthouden van alcohol en drugs en 2 uur voorafgaand aan de ceremonie niet te eten.

Hoe kun je een zweethut ceremonie bij @Hélène boeken? 

Je kunt boeken via onderstaande boekingstool of door een mail te sturen naar info@fromthinkingtobeing.com

Thee, water en bouillon is aanwezig. We sluiten de dag af met gezamenlijk eten waarbij iedereen iets gezonds en lekkers mee neemt (potluck principe). Indien je dit liever wilt uitbesteden, kan dat uiteraard, dan verzorgen wij met liefde jouw bijdrage. We vragen dan om een extra bedrag van 15 euro.

EXTRA

Soms kun je de avond voorafgaand aan de zweethut deelnemen aan een drumcircel (zie agenda). Je mag je eigen drum meenemen en als je die niet hebt kun je een drum lenen. De circel wordt geleid door Laurens. Indien je wilt overnachten aansluitend aan de drumcircel en voorafgaand aan (of volgend op) de zweethut is dat ook mogelijk!

Zweethut: 100 euro

+15 euro indien je graag je bijdrage aan de potluck door ons laat verzorgen

Drumcircel: 20 euro

Overnachting incl ontbijt: 75 euro

Incl BTW; ondernemers die BTW kunnen aftrekken voor hun bedrijf betalen dit bedrag excl BTW.

Zweethut en drumcircel ceremonies op de agenda

Drumcircel: za 24 september 19.30-22.00h (opgeven t/m vr 23 sept)

Zweethut: zo 25 september 11.00-19.30h (opgeven t/m vr 23 sept)

Zowel los als samen te boeken, met en zonder overnachting

Testimonials

Boek nu een zweethut ceremonie of drumcircel

Selecteer eerst de gewenste startdatum en tijd. Daarna kun je je gegevens invullen. Wil je overnachten, dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.
Na verwerking van je aanvraag neem ik contact met je op en ontvang je verdere info.

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850

Privacy policy

Algemene voorwaarden