Wellness retraites

Wellness retraites bij @Hélène.

Voor een dagje heerlijk ontspannen van je hoofd en je lijf. Lekker een dagje weg om er helemaal uit te zijn en niets te hoeven? Boek dan Wellness retraite bij @Hélène. Gelegen in het midden van het land biedt @Hélène in landelijke en huiselijke sfeer een unieke ruimte om even tot rust te komen. De wellness retraites zijn voor prive gezelschappen en  zijn te boeken voor 2-6 personen op basis van beschikbaarheid.

Faciliteiten 

Er is een prive sauna en jacuzzi in de tuin, die in alle weersomstandigheden zijn te gebruiken. Ook de badkamer en ruime verblijfs- en ontspanningsruimte staan tot je beschikking. Je retraite is inclusief  een yogales  of meditatie naar wens. Luieren in de tuin, of liever een boekje lezen op de bank? Doe vooral waar je op dat moment zin in hebt!

Uitbreidingsmogelijkheden

Je kunt je retraite uitbreiden met een ontspannende Access Bars behandeling (90 minuten 75 euro, ter plekke te boeken). Je ervaart volledige ontspanning en een reset van je lijf en geest!

  • Sauna en jacuzzi
  • Binnen- en buitenruimte
  • Yin yoga
  • Biologische lunch
  • Koffie, thee en lekkers

90 EURO pp (vanaf 2 personen)

Als je deze retraite voor 1 persoon wilt boeken, kan dat. Ik ben dan wel genoodzaakt de prijs voor 2 personen te rekenen.

Incl BTW; ondernemers die BTW kunnen aftrekken voor hun bedrijf betalen dit bedrag excl BTW.

Access Bars (90 min) 75 EURO

Maak hier je reservering

Selecteer eerst de gewenste datum en tijd. Daarna kun je je gegevens invullen.
In de Opmerkingen kun je evt de code van een kortingsactie of nummer van je kadobon vermelden, deze worden later in de prijs verrekend.
Na verwerking van je aanvraag neem ik contact met je op.

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850