Prive retraite bij @Hélène in de Bilt

Voor wie is een prive retraite bij @Hélène geschikt? 

‘From Thinking To Being’, van denken naar zijn. Heb je last van onrust, gedachten in je hoofd die gevangen houden in herhalende patronen? Wil je meer leren voelen ipv denken? Ben je op zoek naar tijd voor jezelf, rust, bezinning, stilte? Wil je meer inzichten waarom je steeds tegen hetzelfde aanloopt, hoe je oude patronen en overtuigingen kunt doorbreken en loslaten, en helderheid over hoe je nieuwe keuzes kan maken? Dan nodig ik je met liefde uit!

Mijn filosofie is dat groei van je bewustzijn aan de basis ligt om van denken naar zijn te transformeren. Om keuzes te maken voor de manier waarop jij wilt leven, om te leven zoals jij werkelijk bent. Uiteraard gaat dit stapje voor stapje. Het begint met de bereidheid je eigen rol in je proces te erkennen. De vervolgstappen gaan we samen ontdekken en jij mag ervaren hoe ‘van denken naar zijn’ voor jou voelt, waardoor je dit steeds meer kunt gaan leven.

Hoe ziet een prive retraite eruit? 

Je verblijft in je eigen prive retraitehuisje met een relaxkamer met fantastisch uitzicht op de polder. Verder heb je een slaapkamer met 2-persoonsbed en een werk/eetkamer ter beschikking, eigen sanitair en een keuken. Je kunt in de zomer van de tuin genieten en in de winter gezellig voor de open haard zitten.

Alle retraites beginnen met een online kennismakingsgesprek om af te stemmen op jouw wensen en behoeftes. Aan de hand daarvan vullen we de vorm van jouw retraite in. Je krijgt alvast een reflectieopdracht mee om je voor te bereiden. Na afloop van je retraite (1-2 weken later) heb je de gelegenheid tot een coachingsgesprek (online, bij @Helene of tijdens een wandeling) met mij om je transformatieproces verder te integreren.

Tijdens je verblijf staat het ontbijt en lunch in het huisje gereed en elke dag rond 18.30h wordt het diner gebracht.

Wat  levert een prive retraite je op? 

  • Je krijgt inzicht in patronen, gebeurtenissen en beperkende overtuigingen die spelen op jouw thema
  • Je leert jezelf en je verlangens beter kennen
  • Je ontvangt tools om jezelf te bevrijden van de beperkingen van je mind
  • Je krijgt helderheid over de eerstvolgende stap(pen) in je leven
  • Je lost energetische blokkades op
  • Je leert meer in het moment te leven
  • Je  ervaart hoe het voelt om te ZIJN
  • Je krijgt meer rust in je hoofd, geest en lijf
  • Je leeft meer naar wie je werkelijk bent

Ik ondersteun jou in het ontrafelen van de verhalen in je hoofd middels mijn ervaring, intuitie, gaven en universele wijsheid. Zodat jij zelf vanuit vergroot bewustzijn nieuwe keuzes kunt maken die afgestemd zijn met wie jij werkelijk bent! Met liefde, Hélène

From Thinking To Being arrangement

Prive arrangement

Wil je meer rust ervaren en dichter bij je ware zelf komen? Boek dan nu een geheel verzorgd individueel verblijf in het prive retraitehuis. Vooraf bespreken we samen de vorm en invulling van je retraite. Alltijd afgestemd op het thema dat bij jou op dat moment speelt en jouw wensen en behoeftes.

Arrangement voor stellen

Kom je in je relatie regelmatig in hetzelfde patroon dat niet meer dient? Als je voelt dat er ruimte is om samen je bewustzijn hierover te vergroten, met als uitgangspunt jullie beiden als individu, boek dan een geheel verzorgd verblijf voor stellen. Vooraf bepalen we samen de vorm en  invulling.

Prive retraite testimonials

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850

Privacy policy

Algemene voorwaarden