Leef nu

zuiver, aards en eenvoudig
 

Zuiver

Stem je af op je eigen frequentie. Zuiver jezelf van oude energie en omarm jouw ware zelf. 

Aards

Leef je authentieke zelf op deze aarde. Deel jouw unieke bijdrage en maak de wereld steeds mooier.

Eenvoudig

 Vereenvoudig je manier van leven en keer terug naar wie je werkelijk bent. Ervaar innerlijke rust en oervertrouwen. 

Jij hebt een droom

Voor jezelf en voor de nieuwe wereld. Het ene moment voel je helemaal die nieuwe energie. Wat jij te doen hebt. Waar jouw levensenergie van gaat stromen.

Het volgende moment slaat de paniek toe. What was I thinking? Je verkrampt en bent bang dat de nieuwe wereld waar je van droomt toch een illusie is. Want als je om je heen kijkt zie je voornamelijk ellende.

Maar op hetzelfde moment besef je weer dat niets meer zal zijn zoals het ooit was. En dat jij nooit meer terug kan.

 

Herken je dit?

Je leeft bewust en je laat oude patronen, systemen, gewoontes en gedachten steeds meer los. Maar je voelt dat het nieuwe nog niet volledig in jou belichaamd is.

Oude energieën kunnen je, bewust of onbewust, tegenhouden en ervoor zorgen dat je meer angst leeft en werkt dan dat je uit liefde handelt.

Waar sta jij nu?

Je voelt je eenzaam en onbegrepen omdat jouw kijk op het leven anders is dan die van de mensen om je heen.

Je twijfelt of het mogelijk is om echt vanuit die hogere frequentie te leven en werken, waardoor je niet volledig durft te gaan voor jouw pad.

Je dagelijkse leven brengt situaties met zware, oude energie met zich mee, waardoor je regelmatig gefrustreerd raakt en vastloopt.

Je staat voor een belangrijke beslissing in je baan of bedrijf, maar je durft de consequenties nog niet volledig te overzien.

Je relatie staat onder druk en je voelt je niet meer volledig op je gemak om jezelf te zijn.

Ik had de moed om te lopen

De oude aarde energie probeert ons te overtuigen van tekort, angst en strijd. Het vertelt ons dat we niet goed genoeg zijn en dat we alleen rust kunnen vinden door hard te werken en alles onder controle te houden. Maar weet dat dit allemaal niet waar is…

In 2018 opende de poort naar mijn pad en begon ik met het opzuiveren van het oude. Dit proces bracht vele uitdagingen met zich mee – ik verloor vrijwel al mijn vrienden, mijn relatie van 17 jaar eindigde en ik zei vaarwel tegen mijn oude wereld als viroloog -. Ik moest alles zelf uitzoeken, maar ik had de moed om te blijven lopen en de richtingaanwijzers verschenen vanzelf.

Nu, in 2023, leef en werk ik voornamelijk vanuit de nieuwe wereld energie – vanuit rust, vertrouwen en afstemming. Ik heb mijn eigen goedlopende retraitecentrum in het midden van Nederland waar ik anderen ondersteun om hun eigen pad te lopen.

Ik weet dat het niet makkelijk is om de oude energie los te laten en het nieuwe te omarmen, maar ik kan je verzekeren dat het het waard is. Er is zoveel meer mogelijk dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen!

Laten we samen jouw unieke pad bewandelen

Of je nu vastzit in je relatie, baan, bedrijf of in situaties met de mensen om je heen, The Voice of the Future biedt jou de sleutel tot transformatie, inspiratie en zuivering van vastzittende energie. Met de broadcasts ondersteun ik jou bij reflectie en bezinning om dichter bij jezelf te komen. Hiermee kom je dichter bij je ware zelf en ontdek je wat jij écht wilt

Samen bewandelen we het nieuwe pad en brengen we wat wij te brengen hebben in deze wereld. Hoe meer mensen de hogere frequentie belichamen, des te sneller en moeitelozer de transitie naar de nieuwe aarde wordt. Naast de broadcasts vind je in de community van The Voice of The Future gelijkgestemden waarmee je kunt chatten en afspreken. En als kers op de taart, organiseer ik maandelijks een Q&A waarin je mij al je vragen kunt stellen. Laten we samen op weg gaan naar jouw meest stralende toekomst.

“Je stelt mooie vragen en je brengt me naar specifieke plekken in mijn lichaam, herinnering of ervaring. Heerlijk om te ontspannen en even stil te staan bij wat er “is”. 

“Inhoudelijk mooie teachings die voor veel mensen waardevol zijn om bewust te worden wat ze voelen en hoe ze met zichzelf om kunnen gaan”.

“Aantrekkelijk om te luisteren op moment dat je goed uitkomt. En dat je ze vaker kunt herhalen.” 

Op weg naar magisch leven

In de broadcasts van The Voice of The Future gebruik ik mijn energie als katalysator om jouw eigen energie in beweging te brengen en jouw transformatie te ondersteunen. Dit helpt je om oude patronen, overtuigingen en gewoontes gemakkelijker los te laten en dichter bij je ware zelf te komen. Ik breng je in contact met de nieuwe aarde energie, waardoor het steeds gemakkelijker wordt om deze energie te belichamen. Je zult meer vertrouwen krijgen in hogere frequenties, en triggers uit de buitenwereld die je voorheen uit balans brachten, zullen minder invloed op je hebben. Kortom, je gaat niet langer overleven, maar leven. Het leven wordt magisch!

Portrait of Hélène, energetic coach. Retreats and energetic intuitive sessions for conscious growth and energetic purification. From Thinking To Being.


Verwelkom meer r
ust in je hoofd en vermindering van zorgen over de toekomst.

Ontdek jouw levensenergie en laat deze stromen door nieuwsgierigheid.

Krijg helderheid over de richting die jij op wilt gaan.

Ervaar synchroniciteit en ontmoet altijd de juiste mensen en middelen om jouw doelen te verwezenlijken.

Krijg zelfvertrouwen en durf voor jezelf te kiezen, terwijl je in afstemming de volgende stap zet.

Laat enthousiasme de boventoon voeren, doordat je mogelijkheden ziet in plaats van onmogelijkheden.

Probeer nu The Voice of the Future
1 maand GRATIS 

“ Met universele thema’s heb ik toch het gevoel dat je tegen mij persoonlijk praat. Heel aards en nuchter.” 

“De onderwerpen zijn heel waardevol en dienend in deze tijd en je weet er mensen mee te raken en inspireren.”

“Kleine momentjes voor mezelf. Stilte, reflectie en bezinning.”

Wat is The Voice?

Energetische transformatie op je telefoon! Ervaar de kracht van ons membership:

Toegang tot The Voice Community en The Voice Broadcasts via de Mighty Networks app.

Onderdompeling in de nieuwe energie, overal en altijd.

Wekelijks twee audio’s van 10-20 minuten voor purificatie en activatie op diverse topics.

Maandelijkse live Q&A sessies, waarin je mij alle vragen kunt stellen over transformatie en joouw proces.

∴  Een community om te verbinden, te chatten en af te spreken met gelijkgestemden.

∴ Downloads van de broadcasts tijdens jouw lidmaatschap.

prive retraite
Nu de eerste maand gratis!

Een membership kost 11,11 euro per maand.

Aan het einde van je lidmaatschap kun je kosteloos opzeggen.

Frequently asked questions

Is The Voice of The Future iets voor mij?

Sta je bewust in het leven, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen processen en het bijbehorende innerlijke werk? Resoneer je met termen nieuwe aarde, nieuwe tijd, nieuwe wereld of dimensies? Dan is The Voice of the Future zeker voor jou!

Hoe werken de broadcasts?

Het zijn audio’s waar in een ervaring zit. Door de energie die erin zit ga jij oude energieën  transformeren. Energieën die je niet meer dienen en waar je bewust of onbewust aan toe bent om deze los te laten. Belangrijk te realiseren is dat ik dus niets met jou doe, ‘in jou stop’ of ‘aan jou verander’. Omdat wat ik jou doorgeef vastzittende energie bij jou in beweging kan  brengt, kan het wel zijn dat je gedachten, emoties of fysieke sensaties ervaart bij bepaalde onderwerpen. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, dat is onderdeel van het opzuiveringsproces.

Waarom zijn de broadcasts in het Engels?

Ik krijg vaak de woorden met de hoogste energie door in de Engelse taal. Doordat ze een  hogere frequentie met zich mee brengen zijn ze dus ook krachtiger om jou te ondersteunen. Mocht je het Engels niet vloeiend beheersen, geen zorgen. Het gaat om de katalysator energie die in de broadcasts zit en niet de exacte betekenis van de woorden. Als je wilt kun je ze meerdere malen luisteren om de woorden beter op te nemen, maar weet dat dat geen noodzaak is voor de werking.

Zijn de broadcasts meditaties of channelings?

Het zijn geen meditaties, in de zin dat je niet de aandacht moet richten op je ademhaling of dat je moet onderzoeken wat er in je gedachten voorbij komt. Je hoeft alleen maar te zijn, te ervaren en laten opkomen wat er opkomt. De broadcasts zijn geen channelings in de zin dat er ‘iets of iemand’ het van mij overneemt of mijn lichaam gebruikt om doorheen te praten. Ik ben afgestemd op mijn unieke energie en het energieveld om mij heen van waar ik jou de boodschap van dat moment doorgeef. De energie achter de woorden werken als katalysator voor het omzetten van oude in nieuwe energie.

Zijn de broadcasts zweverig?

Nee, de broadcasts gaan over topics van alledaags leven en de energieomzettingen zijn juist heel aards.

Mag ik de broadcasts delen met anderen?

Nee, je lidmaatschap is alleen voor jou bedoeld. Mocht je iemand weten die je deze zuivering ook gunt of die geinteresseerd is, verwijs ze dan naar deze website. Ook zij kunnen een maand gratis member worden van The Voice of the Future zodat ze zelf kunnen bepalen of het waardevol voor hun is. Het is belangrijk dat iedereen ownership voor zijn of haar eigen proces neemt.

Waarom een nieuwe app en niet via bv Facebook?

Mighty networks is een teachingscommunity en netwerk. Het heeft een zeer gebruikersvriendelijk platform, dat door veel bewuste communities wordt gebruikt. Op alternatieven als Facebook zit veel oude zware energie en vaak is daar zo’n overload aan berichten dat hetgene waar je naar op zoek bent niet meer kunt vinden. Met de app Mighty networks op je telefoon heb je heel direct verbinding met de nieuwe aarde energie.

Hoe, wanneer en hoe vaak kan/moet ik luisteren?

Je kunt de broadcasts lopend, zittend of liggend beluisteren, maar probeer er met je aandacht bij te zijn. Je hoeft niet alle woorden precies te begrijpen maar het is wel belangrijk dat je de tijd van het luisteren ook echt even voor jezelf neemt. Opnames kun je wanneer, waar en hoe vaak je maar wilt luisteren. Per week worden er 2 audio’s geplaatst.  Ook de maandelijkse Q&As worden opgenomen en kun je op elk gewenst tijdstip beluisteren.

Indien je oudere audio’s wilt beluisteren, kies dan een onderwerp dat je aanspreekt of waar je aandacht naar toe getrokken wordt. Je kunt ze direct online luisteren of downloaden voor eigen gebruik en zo vaak je dat zelf wilt. Ga ervan uit dat je altijd het juiste vindt.

Probeer nu the Voice of  the Future
1 maand GRATIS