The Voice

of the Future

zuiver en afgestemd leven
 

Zuiver

Stem je af op je eigen frequentie. Zuiver jezelf van oude energie stap in de energie van de meest pure JIJ.

Aards

 Leef authentiek en down-to-earth. Deel jouw unieke bijdrage aan de wereld en maak het leven op aarde steeds mooier.

Eenvoudig

 Vereenvoudig je manier van leven en keer terug naar wie je werkelijk bent. Ervaar innerlijke rust en oervertrouwen. 

Hélène, energetisch coach, in de kas in de tuin van haar eigen retraitecentrum. Voor begeleiding van jouw zielenreis. From Thinking To Being.

Jij verlangt naar authentiek leven

Naar leven op een manier waarop je volledig jezelf durft te zijn. Waarin je uitspreekt wat voor jou belangrijk is. Waarin je kiest voor jezelf. Waarin je leeft op de meest afgestemde manier die volledig bij jou past. 

Waarin je jezelf nooit meer wegcijfert. Waarin je niet meer bang bent  voor het oordeel van anderen. Waarin je minder en minder beperkingen van je mind ervaart.

Waarin je echt durft te leven vanuit je eigen authenticiteit. Waarin je moeiteloos leeft. En waarin je jouw eigen unieke talenten de wereld in brengt.

Waarin jij – samen met iedereen op deze wereld- leeft vanuit liefde en overvloed in plaats vanuit angst en tekort.  

 

LEEF ZUIVER
EN MAAK JOUW VERLANGEN
AARDSE WERKELIJKHEID

Je mind

 • Moeilijk doen
 • Hard werken
 • Overdenken
 • Controle houden
 • (Schijn)veiligheid
 • Onzekerheid
 • Twijfel
 • Vasthouden
 • (Ver)oordelend
 • Schuld 
 • Schaamte
 • Angst
 • Verkramping
 • Antwoorden buiten jezelf

Je ware zelf 

 • Moeiteloos
 • Afgestemde acties
 • Helderheid
 • Rust
 • Vertrouwen
 • Ontdekken
 • Vrijheid
 • Flow
 • Oordeelloos
 • Verantwoordelijk
 • Authentiek
 • Plezier
 • Expansie
 • Alles zit al in je

HET LEVEN IS SIMPEL

JE HOEFT ALLEEN MAAR JEZELF OP TE ZUIVEREN VAN DE BEPERKINGEN VAN JE MIND  

Hoe doe ik dat dan? Wie leert me dat?
En is dat dan niet hard werken?

Ontdek de kracht van energetische zuivering

Alles is energie. Voelt jouw leven licht, expansief en vol potentie? Of spiegelt jouw leven je stukken met oude vastzittende, niet (meer) dienende energie?

Of je nu vastzit in je relatie, baan, bedrijf, gezondheid of in situaties met de mensen om je heen, The Voice of the Future bied jou de sleutel tot transformatie, inspiratie en zuivering van oude energie. 

Met wekelijkse broadcasts –audio tracks voor energetische zuivering en afstemming – ondersteun ik jou tijdens reflectie en bezinning om op te zuiveren wat je niet meer dient. Je stemt af op de meest zuivere authentieke JIJ. Hiermee kom je -stapje voor stapje- dichter bij je ware zelf en ontdek je wat jij écht wilt

Naast de broadcasts vind je in de community van The Voice of The Future gelijkgestemde bewuste mensen waarmee je kunt chatten en afspreken. En als kers op de taart, organiseer ik maandelijks een Q&A waarin je mij al je vragen kunt stellen.

The Voice of the Future is er voor jou als jij ook verlangt naar een stralende en magische toekomst. Waarin jij jouw authentieke zelf volledig gaat leven! En hoe meer mensen een hogere frequentie belichamen, des te sneller en moeitelozer we samen de transitie naar de nieuwe aarde! 

“Met een verwonderde grijns kijk ik naar het leven, en verbaas mezelf steeds weer dat ik niet eerder zag hoe simpel (maar zeker niet altijd makkelijk!) het is” 

“Als je dit pad op gaat, rijst onvermijdelijk de vraag: Wat is er nog meer mogelijk?” 

Herken je dit?

Je hebt al heel veel gedaan om jezelf te bevrijden van oude patronen, systemen, gewoontes en gedachten. Je hebt verschillende spirituele paden belopen, practices gedaan, gurus gevolgd. Telkens naar diepere lagen. Stuk voor stuk waardevol, maar steeds hard werken. Om van moeiteloosheid en overvloed nog maar niet te spreken.

Een ander perspectief

Maar wat nou als het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Dat alles wat voor jou belangrijk is op dit moment om dichter bij jezelf te komen direct voor je ligt. Je hoeft het alleen te zien. Jouw bewustzijn te vergroten. Opzuiveren van wat er zich aandient en afstemmen op jouw frequentie. Zonder interferentie van de mind die het niet begrijpt, twijfelt of het kan en die controle wil houden. Zonder mee te gaan in het drama of alle verhalen die je bewust of onbewust gelooft. 

Alles zit al in jou en op elk moment spiegelt jouw realiteit een uitnodiging om jezelf nog verder op te zuiveren van oude energien. En jij hoeft alleen aanwezig te zijn met dat wat er is.

Mag jij jezelf zien zoals je werkelijk bent? Een oneindig multidimensionaal wezen die gewoon op aarde authentiek mag zijn? Dat het leven veilig is zonder de (schijnveiligheid van de) verhalen van de mind en de oude energieen die je proberen te houden waar je bent?

DE MOOISTE TOEKOMST ONTSTAAT
ALS JIJ AUTHENTIEK BENT

Op weg naar magisch leven

The Voice of The Future brengt jou via broadcasts de energie van transformatie. Ik ben de katalysator om jouw vastzittende oude energie in beweging te brengen en ondersteun je om af te stemmen op jouw pure authentieke zijn. Op een aardse manier en op alledaagse topics help ik jou om oude patronen, overtuigingen en gewoontes gemakkelijker los te laten en dichter bij je ware zelf te komen. Ik breng je in contact met de nieuwe aarde energie, waardoor het steeds gemakkelijker wordt om deze energie te belichamen. Je zult meer vertrouwen krijgen in hogere frequenties, en triggers uit de buitenwereld die je voorheen uit balans brachten, zullen minder invloed op je hebben. Kortom, je gaat niet langer overleven, maar leven. Het leven wordt magisch!

Portrait of Hélène, energetic coach. Retreats and energetic intuitive sessions for conscious growth and energetic purification. From Thinking To Being.


Verwelkom meer r
ust in je hoofd en vermindering van zorgen over de toekomst.

Ontdek jouw levensenergie en laat deze stromen door nieuwsgierigheid.

Krijg helderheid over de richting die jij op wilt gaan.

Ervaar synchroniciteit en ontmoet altijd de juiste mensen en middelen om jouw doelen te verwezenlijken.

Krijg zelfvertrouwen en durf voor jezelf te kiezen, terwijl je in afstemming de volgende stap zet.

Laat enthousiasme de boventoon voeren, doordat je mogelijkheden ziet in plaats van onmogelijkheden.

“Je stelt mooie vragen en je brengt me naar specifieke plekken in mijn lichaam, herinnering of ervaring. Heerlijk om te ontspannen en even stil te staan bij wat er “is”. 

“Aantrekkelijk om te luisteren op moment dat je goed uitkomt. En dat je ze vaker kunt herhalen.” 

“Inhoudelijk mooie teachings die voor veel mensen waardevol zijn om bewust te worden wat ze voelen en hoe ze met zichzelf om kunnen gaan”.

The Voice in het kort

Energetische transformatie op je telefoon!

Wat krijg je?

 Membership van The Voice Community en The Voice Broadcasts via de Mighty Networks app.

Onderdompeling in de nieuwe energie, overal en altijd.

Wekelijks twee audio’s van 10-20 minuten voor purificatie en afstemming op diverse topics.

Maandelijkse live Q&A sessies, waarin je mij alle vragen kunt stellen over transformatie en jouw proces.

∴  Een community om te verbinden, te chatten en af te spreken met gelijkgestemden.

Membership 9,99 euro/mnd
prive retraite

Probeer nu The Voice of the Future
1 maand GRATIS 

“Teachings die voor veel mensen waardevol zijn om bewust te worden wat ze voelen en hoe ze met zichzelf om kunnen gaan.” 

“Jij brengt me altijd een nieuw perspectief als ik vastzit” 

Waar sta jij nu?

Je voelt je soms eenzaam en onbegrepen omdat jouw kijk op het leven anders is dan die van de mensen om je heen.

Je relatie staat onder druk omdat je niet volledig jezelf durft uit te spreken uit angst voor afwijzing en verlating.

Je voelt dat je een belangrijke beslissing hebt te maken in je baan of bedrijf, maar je verlamt omdat je bang bent voor de consequenties.

Je cijfert jezelf weg voor je gezin , waardoor het volgen van jouw eigen unieke weg steeds verder op de achtergrond raakt.

Je raakt gefrustreerd in dagelijkse situaties, omdat je jezelf telkens terug laat trekken in oude verhalen in je mind die zeggen dat jij het niet kan of mag.

Je hebt raakt moedeloos omdat het pad van heling nooit op lijkt te houden en het je heel veel energie kost.  

Waar sta jij nu?

“ Met universele thema’s heb ik toch het gevoel dat je tegen mij persoonlijk praat. Heel aards en nuchter.” 

“De onderwerpen zijn heel waardevol en dienend in deze tijd en je weet er mensen mee te raken en inspireren.”

“Kleine momentjes voor mezelf. Stilte, reflectie en bezinning.”

HET AARDSE LEVEN IS EENVOUDIG
ALS JIJ ZUIVER BENT

 

Ik had de moed om het oude op te ruimen

De mind met daarbij alle oude energie (overtuigingen, identiteiten, entiteiten, systemen en patronen) probeert ons te overtuigen van tekort, angst en strijd. Het vertelt ons dat we niet goed genoeg zijn en dat we alleen rust kunnen vinden door hard te werken en alles onder controle te houden. Maar weet dat dit allemaal niet waar is…en dat jij een keuze hebt om wel authentiek te leven.

In 2018 begon ik met het opzuiveren van het oude. Het loslaten van alles wat me niet meer diende. Alle angsten waardoor ik niet mijn ware zelf durfde te leven.

Dit proces bracht vele uitdagingen met zich mee en het was eenzaam. Ik verloor vrijwel al mijn vrienden, mijn relatie van 17 jaar eindigde en ik zei vaarwel tegen mijn oude wereld waarin ik een vaste baan had als viroloog en assistant professor bij de universiteit. Ik moest alles zelf uitzoeken. Maar ik had de moed om het oude te blijven opruimen omdat ik ervaarde dat mijn leven stap voor stap steeds moeitelozer en vrijer werd.

Nu, in 2023, leef en werk ik voornamelijk vanuit die nieuwe energie – vanuit rust, vertrouwen en afstemming. Ik heb mijn eigen goedlopende retraitecentrum in het midden van Nederland waar ik anderen ondersteun oude energie los te laten en om hun afstemming te gaan ontdekken

Ik weet dat het niet makkelijk is om de oude energie los te laten en het nieuwe te omarmen, maar ik kan je verzekeren dat het het waard is. Er is zoveel meer mogelijk dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen!

JE HOEFT ALLEEN MAAR JEZELF TE ZIJN

Frequently asked questions

Is The Voice of The Future iets voor mij?

Verlang je ernaar steeds dichter bij jezelf te komen, authentiek te leven, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen processen en het bijbehorende innerlijke werk? Resoneer je met termen bewust leven, nieuwe aarde, nieuwe tijd, nieuwe wereld of dimensies? Dan is The Voice of the Future zeker voor jou!

Hoe werken de broadcasts?

Het zijn audio’s waar in een ervaring zit. Door de energie die erin zit ga jij oude energieën transformeren. Energieën die je niet meer dienen en waar je bewust of onbewust aan toe bent om deze los te laten. Afstemmen op de meest zuivere energie op dat moment in tijd en ruimte.

Belangrijk te realiseren is dat ik dus niets met jou doe, ‘in jou stop’ of ‘aan jou verander’. Omdat wat ik jou doorgeef vastzittende energie bij jou in beweging kan  brengt, kan het wel zijn dat je gedachten, emoties of fysieke sensaties ervaart bij bepaalde onderwerpen. Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, dat is onderdeel van het opzuiverings- en afstemmingsproces.

Waarom zijn de broadcasts in het Engels?

Ik krijg vaak de woorden met de hoogste energie door in de Engelse taal. Doordat ze een  hogere frequentie met zich mee brengen zijn ze dus ook krachtiger om jou te ondersteunen. Mocht je het Engels niet vloeiend beheersen, geen zorgen. Het gaat om de katalysator energie die in de broadcasts zit en niet de exacte betekenis van de woorden. Als je wilt kun je ze meerdere malen luisteren om de woorden beter op te nemen, maar weet dat dat geen noodzaak is voor de werking.

Zijn de broadcasts meditaties of channelings?

Het zijn geen meditaties, in de zin dat je niet de aandacht moet richten op je ademhaling of dat je moet onderzoeken wat er in je gedachten voorbij komt. Je hoeft alleen maar te zijn, te ervaren en laten opkomen wat er opkomt. De broadcasts zijn geen channelings in de zin dat er ‘iets of iemand’ het van mij overneemt of mijn lichaam gebruikt om doorheen te praten. Ik ben afgestemd op mijn unieke energie en het energieveld om mij heen van waar ik jou de boodschap van dat moment doorgeef. De energie achter de woorden werken als katalysator voor het omzetten van oude in nieuwe energie.

Zijn de broadcasts zweverig?

Nee, de broadcasts gaan over topics van alledaags leven en de energieomzettingen zijn juist heel aards.

Mag ik de broadcasts delen met anderen?

Nee, je lidmaatschap is alleen voor jou bedoeld. Mocht je iemand weten die je deze zuivering ook gunt of die geinteresseerd is, verwijs ze dan naar deze website. Ook zij kunnen een maand gratis member worden van The Voice of the Future zodat ze zelf kunnen bepalen of het waardevol voor hun is. Het is belangrijk dat iedereen ownership voor zijn of haar eigen proces neemt.

Waarom een nieuwe app en niet via bv Facebook?

Mighty networks is een teachingscommunity en netwerk. Het heeft een zeer gebruikersvriendelijk platform, dat door veel bewuste communities wordt gebruikt. Op alternatieven als Facebook zit veel oude zware energie en vaak is daar zo’n overload aan berichten dat hetgene waar je naar op zoek bent niet meer kunt vinden. Met de app Mighty networks op je telefoon heb je heel direct verbinding met de nieuwe aarde energie.

Hoe, wanneer en hoe vaak kan/moet ik luisteren?

Je kunt de broadcasts lopend, zittend of liggend beluisteren, maar probeer er met je aandacht bij te zijn. Je hoeft niet alle woorden precies te begrijpen maar het is wel belangrijk dat je de tijd van het luisteren ook echt even voor jezelf neemt. Opnames kun je wanneer, waar en hoe vaak je maar wilt luisteren. Per week worden er 2 audio’s geplaatst.  Ook de maandelijkse Q&As worden opgenomen en kun je op elk gewenst tijdstip beluisteren.

Indien je oudere audio’s wilt beluisteren, kies dan een onderwerp dat je aanspreekt of waar je aandacht naar toe getrokken wordt. Je kunt ze direct online luisteren of downloaden voor eigen gebruik en zo vaak je dat zelf wilt. Ga ervan uit dat je altijd het juiste vindt.

Probeer nu the Voice of  the Future
1 maand GRATIS