Een nieuwe stem

Weet je hoe het is om een stem te hebben? Je hoort ‘m alleen als je ‘m gebruikt!

Als je alleen woont, zoals ik, zeg je soms pas laat in de ochtend je eerste woorden hardop.

Het was een voicemail naar een vriendin. Maar er kwam geen geluid uit mijn keel…

Dus begon ik te typen…”Ik ben mijn stem kwijt.” Maar daaronder schreef ik: “Ik krijg een nieuwe stem!!!” En ik moest hard lachen (zonder geluid, haha).

Het paste weer perfect. Die ochtend begon ik eindelijk mijn website teksten te herzien. Een paar dagen eerder had ik enorme inspiratie. En de schets van mijn nieuwe homepagina was geboren (ik geloof nu dat het rond de tijd was dat ik keelpijn kreeg, maar dat doet er niet toe)…

Omdat ik eerder geen woorden had voor wat ik precies aanbood, noemde ik bijvoorbeeld mijn groepsretraites simpelweg Ontstress Retraites. Waar je onder andere yin yoga, meditatie en lichaamswerk krijgt. Maar ook nog zoveel meer dat ik niet eerder kon beschrijven. Het is een ervaring die veel verder, dieper en groter is dan alleen “ontstressen en dan teruggaan naar je oude gewoontes”.

De kracht van mijn aanpak, de methode die altijd verweven is in alle aspecten van mijn retraites, wordt ook ervaren door de deelnemers. Maar door gebrek aan ‘stem’ bleef ik heel bescheiden in de manier waarop ik het aanbood.

Tot nu. Ik heb een nieuwe stem. Een nieuwe klank. Mijn aanpak is samengevat in een methode.

Beyond the Mind.
Waar je innerlijke rust ervaart door voorbij het denken te gaan,
je welzijn op alle niveaus vergroot,
stress, overdenken en ongezonde mind controle afneemt
en je jezelf bekrachtigt.

Rust in je hoofd door voorbij je hoofd te gaan.

Een combinatie van werken op een energetisch niveau met het verruimen van je bewustzijn, twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn als je echt duurzame innerlijke rust wilt ervaren.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje en laat me in de reacties weten als je vragen hebt!

#NieuweStem #StemReis #Kracht #Mindfulness #Welzijn #VoorbijDeGeest #InnerlijkeRust #PersoonlijkeGroei #Zelfbekrachtiging #Vernieuwd #Transformatie #HolistischeGezondheid #Zelfontdekking #Inspiratie #LichaamGeestZiel #InnerlijkeVrede #Zelfverbetering #BewustLeven #Zelfzorg #HolistischeAanpak #InnerlijkeKracht #Verjongd #Zelfreflectie #VanDenkenNaarZijn #MentaleGezondheid #Retraites #RetraiteNederland #ProfessioneleGroei