Een lieve dame tegenover me. Heel bewust. Heel sensitief. ⁠
⁠
Eerder die ochtend hadden we het over haar re-integratietraject, na een periode van ziek zijn. Haar overwegingen om keuzes te maken, omdat ze nog steeds weinig energie heeft. En hoe ze in haar werk snel weer terugvalt in die oude aarde energie. Dat het op een bepaalde manier moet om β€˜aan de regeltjes’ te voldoen en je anders je baan niet veilig bent. ⁠
⁠
Hier zitten we op een maandagochtend in mijn tuin. Als ik haar vraag wat haar droom is, stapt ze moeiteloos in de energie van hoe ze zich wil voelen. Ze straalt, ze voelt zich afgestemd op deze plek met nieuwe aarde energie, waar alles mogelijk is. Ze wil eigenlijk niet meer weg…⁠
⁠
Financiële onzekerheden houden haar echter tegen om een keus te maken. Ik vertel haar mijn verhaal. Dat ik op 47-jarige leeftijd, na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij de universiteit, mijn vaste baan opzegde. Zonder een garantie op een bepaald inkomen. Zonder te weten of ik hier een jaar later nog zou wonen. ⁠
⁠
Hoe ik mijn overtuigingen moest aankijken dat het op een bepaalde manier moest, dat alle houvast die ik dacht te hebben schijnveiligheid was. Hoe ik experimenteerde, door steeds af te stemmen op wat ik het wel wilde en hoe ik me wilde voelen en daar telkens keuzes op maakte. ⁠
⁠
Ze vroeg mij vervolgens naar mijn droom. Die is groot. Dat voel ik. Maar ik durfde β€˜m nog niet uit te spreken. En ik maakte mezelf en de droom kleiner. Denkende dat ik zo beter aan zou kunnen sluiten bij haar belevingswereld…⁠
⁠
Maar gelukkig is ze een bad ass, en geeft direct terug waar zij voelt dat het niet stroomt. Zoals ik dat net bij haar deed!⁠
⁠
Samen ‘zijn’ in de nieuwe aarde energie. Waar we elkaar helpen. Elk uniek, maar gelijkwaardig. ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
Doe je mee? Sluit je dan aan bij The Voice of the Future. Een membership voor een community met gelijkgestemden. Waar je wekelijks 2 broadcasts krijgt die je helpen oude energie los te laten en af te stemmen op de nieuwe aarde energie. Meld je nu hier aan om 30 dagen gratis The Voice uit te proberen!

#NieuweAardeEnergie #BewustLeven #PersoonlijkeGroei #DroomVerwezenlijken #Zelfontwikkeling #Gelijkwaardigheid #BadAssVibes #Community #TheVoiceOfTheFuture #InnerlijkeKracht #EnergieTransformatie #Zelfontdekking #Sensitiviteit #Empowerment #SamenGroei #DurvenDromen #FinanciΓ«leVrijheid #Zelfvertrouwen #Afstemming #Membership #voiceofthefuture #energetischcoach #fromthinkingtobeing #afstemmen