Het is 2021 en ik geef mijn eerste stilteretraites.

Ik zet de lunch op tafel. En ik merk meteen de eerste verhalen in mijn hoofd op. ๐˜๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜จ? ๐˜ก๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ? ๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ? Ik realiseer me dat ik onzeker over het eten ben. En dat ik me daar nu pas, in de stilte, echt bewust van word.

Na de lunch pakt iemand een pen en begint te schrijven op een wit vel papier (dat op tafel ligt voor communicatie over praktische dingen die een acute oplossing behoeven). Mijn mind slaat meteen op hol: ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ก๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ, ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ด๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญโ€ฆ.

โ€œWat een heerlijke soep, ik wil graag het recept!โ€ lees ik. Toegegeven, daar was het papier niet voor bedoeld. Maar het lag er blijkbaar ook om mij een les te lerenโ€ฆ

Steeds opmerkzamer werd ik in de periode daarna over de verhalen in mijn hoofd. Mijn bewustzijn over wat de stemmetjes in mijn hoofd mij vertelde groeide. Daarop kon ik telkens de keuze maken: is dit verhaal dienend of kies ik voor een nieuw verhaal?

Tegenwoordig heb ik amper meer mentale verhalen in mijn hoofd. En als ik toch nog een beperkende overtuiging, oude identiteit of programmatie opmerk, dan zet ik โ€˜m in de purificatie space. En zuivert het allemaal eenvoudig weer verder op.

๐˜ž๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ป๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ? ๐˜“๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜๐˜ฐ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ. ๐˜Œ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ถ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜—๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ, ๐˜ˆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ. ๐˜’๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ hier ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜๐˜ฐ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ 1 ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต!

#InnerlijkeGedachten #Stilteretraites #BewustZijn #EmotiesErkennen #PersoonlijkeGroei #Zelfontwikkeling #EnergieInBalans #ZuiverenVanVerhalen #BewusteKeuzes #TheVoiceOfTheFuture #EnergetischeZuivering #PuurEnEenvoudig #StilteEnBewustwording #InzichtenDelen #Levenslessen #Zelfontplooiing #Fromthinkingtobeing #voiceofthefuture #energetischcoach #levensreis