Een avondbijeenkomst met een groep bewuste, gelijkgestemde mensen. Een samenkomen dat was ontstaan in coronatijd. Om met elkaar verbinden en elkaar te ondersteunen in ons (niet-main stream) gedachtegoed.

Intussen zijn we 2 jaar later. Het laatste half jaar had ik de bijeenkomsten niet bijgewoond. Geen zin meer om in oude stukken en energie te blijven rommelen (een aanname dat dat zou gebeuren, ik weet het, maar ik ging niet).

Ineens voelde ik dat ik er gisteravond wel moest gaan. Heerlijk om oude bekenden terug te zien, te horen waar iedereen nu staat. Iedereen was het erover eens dat we vooruit wilden, niet blijven hangen, samen wilden komen om een mooie nieuwe toekomst te bouwen. De nieuwe aarde. Vanuit nieuwe energie.

Maar waar het moeizamer ging, was de vorm. De neiging om in oude structuren te blijven hangen. Hiërarchisch. Met iemand die alles organiseert en de rest die de uitnodiging ontvangt en aanschuift. Het voelde voor mij als ‘Same old, same old’.

Opeens voelde ik mijn energie stromen en ging mijn mond open. “Zijn we bereid een ander perspectief te nemen en vanuit de nieuwe aarde energie naar de situatie kijken? “

Na deze zin vlogen de woorden uit mijn mond. Een samenkomen waarin je uitgaat van zijn of haar eigen passie, talent. Om beurten iets organiseren omdat jij het zelf waardevol vindt. Iedereen verantwoordelijkheid neemt op moment dat het voor jou klopt en goed voelt. Vertrouwen dat er precies het juiste gebeurt, de juiste mensen komen.

Experimenteren met vorm in de nieuwe aarde energie. I love it. Zonder attachment aan de uitkomst. Uiteraard was het fijn te merken dat mensen de energie achter mijn woorden voelden. En dat het een van de te verkennen opties voor de toekomst gaat worden.

Don’t settle for less. Show up in your true potential.

𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘰𝘱 𝘥𝘪𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘸𝘦𝘳𝘱 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘦𝘭𝘴 𝘢𝘶𝘥𝘪𝘰 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘦𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘶𝘱𝘥𝘢𝘵𝘦 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘦𝘯? 𝘞𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘫𝘦 𝘻𝘶𝘪𝘷𝘦𝘳𝘵 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘵𝘦𝘮𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘫𝘪𝘫? 𝘋𝘢𝘵 𝘬𝘢𝘯, 𝘷𝘪𝘢 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘣𝘰𝘥 𝘛𝘩𝘦 𝘝𝘰𝘪𝘤𝘦 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘍𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦. 𝘒𝘭𝘪𝘬 hier 𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘦𝘦𝘳 𝘛𝘩𝘦 𝘝𝘰𝘪𝘤𝘦 𝘯𝘶 1 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘳𝘢𝘵𝘪𝘴!

#BewusteSamenkomst #NieuweAardeEnergie #Gelijkgestemden #VerbindenEnOndersteunen #PositieveToekomst #Zelforganisatie #PassieEnTalent #VertrouwenInHetProces #EnergiekeBijeenkomst #AuthentiekLeiderschap #VernieuwendeVormen #ExperimenterenMetVorm #WarePotentieel #NietMainstream #SamenGroeiend #BewustLeven #NieuweVormen #Perspectief #NieuweAarde #NieuweWereld #NieuweEnergie #EnergetischCoach #FromThinkingToBeing #VoiceoftheFuture