Niets van jezelf en je emoties laten zien omdat je professioneel wilt zijn. Je irritatie of boosheid wegstoppen in werksituaties, omdat je je nog langer samen wilt werken met die klant, baas of collega. Herkenbaar? ⁠

Emoties zijn echter altjid goede richtingaanwijzers. Over waar de energie niet stroomt en waar lessen voor jou liggen. Met wegstoppen of rationaliseren komt er geen beweging of oplossing. ⁠

Zo had ik een tijdje terug een klant. En deze dame triggerde ‘de shit’ uit me…. ⁠

Het begon al tijdens haar online intakegesprek. Ik maakte een voorstel en offerte, die ik 5x heb aangepast voordat ze akkoord was. Van de twee ontbijtopties die ik bood voldeed er eentje, maar toen ze hier was wilde ze toch nog weer wat anders. Het leek nooit goed… ⁠

Mijn knoppen werden harder ingedrukt. Zodra ik haar zag, voelde ik al irritatie. Voordat ze wat zei, dacht ik al: ‘wat wil ze nu weer’. ⁠

Ik bleef bedenken waar de les voor mij lag. Want ik geloof dat iedereen op je pad komt voor een reden. Maar mijn hoofd kwam er niet uit. ⁠

Toen ze op de 4e dag weer iets aangepast wilde, besloot ik mijn emoties toe te laten en mijn irritatie uit te spreken met tranen in mijn ogen. ⁠En daarmee begon de energie weer te stromen. Er kwam ruimte voor inzichten en heling op een stuk waar de klant en ik beiden nog wat te pakken hadden….⁠

Het had te maken met durven aangeven waar je behoefte aan hebt en vertrouwen dat de ander er voor je zal zijn. Zoals zij mij onbewust bleef uitproberen of ik er voor haar zou zijn tijdens de retraite. En zoals ik het dus blijkbaar niet altijd veilig vind om mezelf uit te spreken, omdat ik bang ben dat de ander wegloopt. ⁠

Trust. Allow emotions. You will heal. ⁠

𝘞𝘪𝘭 𝘫𝘦 𝘰𝘱 𝘥𝘪𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘸𝘦𝘳𝘱 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘦𝘭𝘴 𝘢𝘶𝘥𝘪𝘰 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘦𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘶𝘱𝘥𝘢𝘵𝘦 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘦𝘯? 𝘞𝘢𝘢𝘳𝘣𝘪𝘫 𝘫𝘦 𝘻𝘶𝘪𝘷𝘦𝘳𝘵 𝘸𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘵𝘦𝘮𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘫𝘪𝘫? 𝘋𝘢𝘵 𝘬𝘢𝘯, 𝘷𝘪𝘢 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘣𝘰𝘥 𝘛𝘩𝘦 𝘝𝘰𝘪𝘤𝘦 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦 𝘍𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦. 𝘒𝘭𝘪𝘬 hier 𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘦𝘦𝘳 𝘛𝘩𝘦 𝘝𝘰𝘪𝘤𝘦 𝘯𝘶 1 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘳𝘢𝘵𝘪𝘴!

#EmotiesToelaten #Zelfontwikkeling #InzichtenDelen #EnergieStroomt #PersoonlijkeGroei #InnerlijkeKracht #EmotioneleHeling #Zelfexpressie #VertrouwOpJezelf #LessenLeren #InnerlijkeBalans #BewustLeven #Authenticiteit #GroeiEnHeling #Emotiesophetwerk #persoonlijkeontwikkeling #professioneleontwikkeling #voiceofthefuture #fromthinkingtobeing #energetischcoach