Kom in beweging en neem die eerste moedige stap om een ​​wereld van mogelijkheden te ontsluiten….

Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Allerlei gedachten en overtuigingen sluipen je mind binnen. En ze proberen je tegen te houden…

Het was al eind 2022, ik begon het verlangen te voelen om op grotere schaal bij te dragen aan het welzijn van de mens. Om van de wereld een betere plek te maken. Gebruik maken van mijn eigen energie en mijn capaciteiten als energetisch coach.

In het begin (en soms nog steeds…) klonk dit arrogant voor mij. Kan ik dit doen? Zou iemand geïnteresseerd zijn? Zullen ze het begrijpen? Wie wacht er op mij? Hoe zou zo’n programma of aanbod eruit kunnen zien? Met mijn mind wilde ik het uiteindelijke resultaat weten en welke stappen ik daarvoor moest nemen.

Maar intuïtief voelde ik dat ik gewoon de allereerste stap moest zetten en dat het pad zich dan zou ontvouwen. Net als hoe het ging toen ik 2 jaar geleden mijn baan als wetenschapper opzegde en ik niet had kunnen vermoeden dat ik mijn energetische capaciteiten zou kunnen gebruiken om andere mensen te helpen, tijdens retraites en coaching.

I am a leader and I will be the message… zelfs als niemand meteen luistert…

In januari dit jaar werd het type van mijn online aanbod duidelijk: audiotracks, uitzendingen die een energieke update bevatten. In februari werd mij de naam onthuld die ik voor deze ervaring wilde gebruiken: The Voice of the Future. In maart besloot ik dat het platform een ​​netwerk app zou worden waar ik deze energie op een leuke en makkelijke manier kon delen met een breed publiek en waar een community naar toe kon groeien.

Er verschenen veel hindernissen op de weg die me afremden. Die me dwongen mijn angsten, mijn shit en de identiteiten waaraan ik vasthield onder ogen te zien. Nu is het juli en zijn ook de technische hindernissen voor mijn online aanbod eindelijk overwonnen dankzij mijn Spiritual Business Coach.

Dus wees moedig. Zet een eerste stap. En dan de volgende. En de volgende. Het pad zal zich ontvouwen…

Nieuwsgierig naar mijn nieuwe aanbod? The Voice of the Future geeft je via audiotracks energie updates over alledaagse onderwerpen. Het zijn uitzendingen die een beleving bevatten. In de Purification tracks ruim je op wat je niet meer dient, en in de Afstemming tracks stem je af op de nieuwe jij. Probeer The Voice of the Future nu 1 maand gratis, voor meer informatie en aanmelden kijk je hier!

#MoedigeStap #MogelijkhedenOntsluiten #EnergetischeCoach #BetereWereld #IntuïtieveGroei #Leiderschap #EersteStap #PadOntvouwtZich #EnergetischeUpdates #TheVoiceoftheFuture #CommunityGroei #OverwinnenHindernissen #SpiritualBusinessCoach #WeesMoedig #Beleving #GratisProefperiode #AanmeldenHier #TheVoice #VoiceoftheFuture