Jouw gedachten en overtuigingen kunnen proberen jou te definiëren, beperken of tegenhouden. Maar onthoud, het zijn slechts verhalen die je eigen hoofd heeft gecreëerd. Gebaseerd op eerdere ervaringen, energieën die niet van jou zijn, jouw opvoeding, enzovoort.

Geloof je dat je moet achterhalen waar deze verhalen vandaan komen? Wie of wat jou tegenhoudt? De schuld bij anderen leggen?

Nee, het antwoord ligt altijd bij jou. Jij hebt de kracht om deze verhalen te overstijgen en je eigen pad te creëren. Stap voor stap.

Er zijn een paar ‘ingrediënten’ voor nodig. Nadat je je bewust bent geworden van het verhaal in je gedachten, is de allereerste uitdaging om je niet langer met dat verhaal te identificeren. Laat het je niet opslokken. Blijf gewoon aanwezig, luister naar wat het je wil vertellen. Maak ruimte.

Eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Een paar jaar geleden werd ik nog overspoeld door ontelbare verhalen, en zelfs nu kan er bij nieuwe situaties nog een oud verhaal naar boven komen. Maar nu lach ik er meestal om. En ik weet dat ik deze oude energieën zelf kan zuiveren, waardoor mijn bewustzijn en vrijheid toenemen!

Als je meer wilt weten over hoe zuivering je kan helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling, probeer dan nu mijn nieuwe online aanbod The Voice of the Future GRATIS 1 maand uit! .

#Zelfreflectie #Mentaliteitsverandering #PersoonlijkeGroei #OmarmJeKracht #CreëerJeEigenPad #BevrijdJezelf #LoslatenBeperkingen #BewustLeven #InnerlijkeKracht #Zelfbevrijding #PersoonlijkeOntwikkeling #Zuivering #VindJeVrijheid #OmarmVerandering #EigenVerhaal #OverstijgVerhalen #OntketenJePotentieel #Transformatie #EmpoweredLeven #FromThinkingToBeing #TheVoice #VoiceoftheFuture

 

 

Regenerate response