Meeting

Home » Meeting

Boek nu je unieke meeting locatie

  • Tweepersoonskamers
  • Binnen en buiten relax ruimtes
  • Sauna en jacuzzi
  • Huisgemaakt ontbijt
  • Onbeperkt koffie, thee, siropen, water
  • Diner mogelijk tegen vergoeding

Meetings bij @Hélène.

Lekker een nachtje weg om er helemaal uit te zijn en niets te hoeven? Boek dan een Bed & Breakfast bij @Hélène. Gelegen in het midden van het land biedt @Hélène in landelijke en huiselijke sfeer een unieke ruimte om even tot rust te komen. De levendige en historische stad Utrecht bevindt zich op luttele afstand. Ook mogelijkheden om te fietsen of wandelen in de omgeving zijn er volop.

Faciliteiten

Er zijn 3 tweepersoonskamers, waarvan 2 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met een tweepersoonsbed. Badkamer en aparte toilet worden gedeeld met de andere gasten. Overnacht met uitzicht op de weilanden. En geniet de volgende ochtend van een huisgemaakt ontbijt.

Je kunt gebruik maken van de grote tuin met dieren (kippen, geiten, varken en kat). Of geniet van de sauna en de jacuzzi. De gezamenlijke woonkamer is beschikbaar om lekker te ontspannen. Lees een boek op de bank of schrijf aan de tafel. Doe waar jij op dat moment zin in hebt. Koffie, thee, siropen en water zijn inbegrepen, evenals WiFi.

Uitbreidingsmogelijkheden

Desgewenst verzorg ik een 3-gangen diner met biologische producten uit de eigen moestuin. Naar wens is je verblijf verder uit te breiden. Denk aan een yogales, meditatie, workshop broodbakken of zelf pizza’s maken. Kijk voor meer inspiratie eens op Meerdaagse retraite programma.

Maak hier je reservering

Selecteer eerst de gewenste datum en tijd.
In de Opmerkingen kun je de code van een kortingsactie of nummer van je kadobon vermelden, deze worden later in de prijs verrekend.
Na verwerking van je aanvraag neem ik contact met je op over je wensen mbt de invulling en de totale prijs.

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850