Energetische hoofdmassage

Energetische hoofdmassage bij @Hélène.

Door je intuïtief op verschillende punten op het hoofd aan te raken, open ik de ruimte voor jou om te zuiveren. Je hoeft alleen maar op je rug te liggen met je kleren aan en toe te staan ​​en te accepteren wat naar boven komt om uit je ruimte te worden gezuiverd. Je lichaam zal zijn zelfgenezend vermogen gaan herinneren. Deze massage is een zachte en ontspannen manier om energie in beweging te brengen en gedragspatronen en vastgelopen emoties, gedachten en gevoelens te veranderen zonder te praten. Je hoeft geen specifieke vraag of probleem in te dienen. Je zult je daarna ontspannen voelen en in de volgende periode kan je ook positieve veranderingen in je leven ervaren.

Voor wie is deze hoofdbehandeling geschikt?

Deze energetische massage is geschikt voor iedereen die meer rust, zuivering van oude patronen en ontspanning wil, in hoofd en lichaam. Geschikt voor alle leeftijden (ook kinderen) en ook bij lichamelijke, mentale of emotionele klachten.

Hoe boek je een hoofdmassage bij @Hélène?

Reserveren kan door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@fromthinkingtobeing.com of te bellen naar 06-27532850. Samen zoeken we naar een geschikte datum en tijd.

De energetische hoofdmassage is ook te boeken in combinatie met een retraite, zie mijn andere pagina’s voor inspiratie.

De totale ervaring duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Ik verwelkom je met een kopje thee en een ontspannend voetenbad, gevolgd door de energetische hoofdmassage. We sluiten de sessie af met een kopje thee waar je de kans krijgt om je ervaring te delen.

Je kunt een massage boeken voor de basisprijs van 33 euro, aangevuld met een donatie na afloop die voor jou passend is.

basis prijs 33 EURO + gift

Richtprijs 100 euro

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850

Privacy policy

Algemene voorwaarden