Akasha kronieken reading/ healing

Een healing/reading in de Akasha kronieken bij @Hélène.

De Akasha kronieken worden ook wel de universele bibliotheek genoemd. Een archief met informatie over elke ziel en dat mbt verleden, heden en toekomstige mogelijkheden. Door de keuzes die je in je leven maakt wordt deze bibliotheek steeds bijgewerkt. Dit kan je inzichten geven over jezelf, de situatie waarin je je bevindt etc.

Wanneer je een consult aanvraagt, geef je mij expliciet toestemming om tijdens de reading/healing jouw kronieken te openen. Ik maak contact met de kronieken en functioneer als kanaal om de informatie vanuit de kronieken naar jou toe te brengen.

Mijn lichaam als kanaal ontvangt vaak informatie via heldervoelen, waar ik ook regelmatig energie transformeer. Een enkele keer komt ook informatie via helderzien, – horen en -weten door. Terwijl omschrijf wat ik doorkrijg, ben jij degene die de informatie interpreteert en vervolgens met deze informatie verder gaat in je leven. Het kan zijn dat er informatie niet meteen helder wordt of dat je mind er van alles van vindt. Vertrouw erop dat de heling en reading plaatsvindt op een manier die voor jou het meest passend is.  Mogelijk ontvang je bv in de opvolgende tijd nieuwe inzichten of andere aanwijzingen hoe verder te gaan. De heling die jij ontvangt zal je weer een stap verder brengen op jouw levenspad.

Voor wie is een Akasha kronieken reading/healing geschikt? 

Voor iedereen die hiervoor openstaat.
Mogelijke vraagstukken die maken dat jij een Akasha reading en healing wil ontvangen kunnen zijn:
– Ik loop steeds tegen hetzelfde aan, hoe komt dat?
– Ik heb het gevoel dat iets me tegenhoudt om een nieuwe stap te zetten, hoe mag ik daar mee omgaan?
– Draag ik nog iets mee uit een vorig leven wat mijn parten  speelt?

Dus op ongeveer elk vraagstuk wat jou bezighoudt is een antwoord in de Akasha kronieken, stel echter altijd wel een open vraag (geen ja/nee vragen) en verder geen vragen betreffende tijd aangezien tijd een aards begrip is.

Hoe kun je een Akasha kronieken reading/healing bij @Hélène boeken? 

Je kunt boeken door het contactformulier in te vullen, dan neem ik contact met jou op om samen een geschikte datum en tijd af te spreken. Ook kun je een mail sturen naar info@fromthinkingtobeing.com of bellen naar 06-27532850.

De reading/healing kan op locatie of online plaatsvinden. Het duurt ongeveer 60 minuten en kost 75 euro incl BTW.

75 EURO (60 minuten)

Is geld een uitdaging voor je? Voel je vrij om ook  dan contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat er wel mogelijk is.

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850