Access Bars® behandeling

Een Access Bars® behandeling bij @Hélène.

Access Bars® is een energetische massage middels aanraking op 32 drukpunten op je hoofd. Je ligt ontspannen op je rug met je kleding aan en ik raak je op verschillende punten op je hoofd aan. De energiebanen zullen worden geopend en daarna zal ik drukpunten behandelen die corresponderen met verschillende levensthema’s. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Je hoeft geen specifieke vraag of probleem in te brengen. Het lichaam zal het zelfhelend vermogen herinneren en zelf aan het werk gaan om dingen die je niet meer dienen energetisch af te voeren. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een fijne massage hebt gehad. En in het beste geval ervaar je in de periode erna positieve effecten op meerdere vlakken van je leven.

Voor wie is een Access Bars® behandeling geschikt? 

Deze energetische massage is geschikt voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Geschikt voor alle leeftijden (ook kinderen) en ook in geval van fysieke, mentale, of emotionele klachten.

Hoe kun je een Access Bars® behandeling bij @Hélène boeken? 

Je kunt boeken door het contactformulier in te vullen, dan neem ik contact met jou op om samen een geschikte datum en tijd af te spreken. Ook kun je een mail sturen naar info@fromthinkingtobeing.com of bellen naar 06-27532850.

Deze energetische massage van 90 minuten kost 100 euro incl BTW. Je wordt ontvangen met een kopje thee en na afloop is de de gelegenheid om je ervaring te delen (reken qua tijd op totaal 2 uur).

Een Access Bars® behandeling is ook te boeken in combinatie met een retraite: kijk hier voor de mogelijkheden

100 EURO (90 minuten)

Is geld een uitdaging voor je? Voel je vrij om ook  dan contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat er wel mogelijk is.

Contact

Steinenburglaan 7

De Bilt

+31 627 532 850