Benieuwd naar de principes achter mijn authentieke coachingsmethode? In deze blog neem ik je mee in de manier waarop ik werk. Ontdek hoe ik geloof in het aanboren van jouw innerlijke kracht, het creëren van een veilige ruimte voor groei en het bevorderen van bewustzijn. Laat me je voorstellen aan de principes die resoneren met mijn coachingbenadering.

Principe 1: Niet-richtinggevend versus richtinggevend

Bij mijn coaching geloof ik dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Ik ben geen genezer, redder of probleemoplosser. Mijn rol is om je te ondersteunen bij het activeren van je zelfhelend vermogen en het luisteren naar je innerlijke stem. Ontdek hoe energie werkt. Leer praktische toepassingen om op een down-to-earth manier naar jezelf te luisteren. Het enige wat je hoeft te doen, is bereid zijn om open te staan voor wat zich aandient.

Principe 2: Structuur versus flexibiliteit

In mijn coachingsproces bied ik een veilige structuur, zodat jij jezelf kunt zijn. Tijdens retraites volgen we de natuurlijke flow van energie, die ons de benodigde structuur geeft. Hoewel er geen vast programma is, hebben we een scala aan tools tot onze beschikking die we op het juiste moment kunnen inzetten. Flexibiliteit in combinatie met een veilige structuur zorgt voor een optimale groei-ervaring.

Principe 3: Resultaatgerichtheid versus procesgerichtheid

In tegenstelling tot de focus op meetbare resultaten of doelen, werk ik vanuit het besef dat deze ego-gedreven kunnen zijn en schijnveiligheid bieden. Ik ben afgestapt van de traditionele benadering en richt me op het moment zelf. Door volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, kunnen we zien wat er nodig is zonder overmatig te piekeren. Het waarnemen van de realiteit is een reflectie van onze innerlijke staat.

Principe 4: Doen en praten versus zijn en ervaren

Mijn coachingsmethodologie is onconventioneel in vergelijking met de meeste coaches. We stappen samen in de ruimte van “zijn” zonder hard te werken, overmatig te praten of te denken vanuit onze mind. Samen zuiveren we energetisch – oude patronen, systemen en identiteiten opruimen. Vervolgens stemmen we af op de energie van wat jij wilt uitnodigen in je leven en wie je werkelijk bent. Dit proces is moeiteloos, aards en gaat voorbij aan ego en controle, evenals spirituele onzuiverheden.

Conclusie:

Als coach nodig ik je uit om dichter bij jezelf te komen. Authentiek jij te zijn. Om te leven op een manier die bij jouw authentieke zelf past zonder dat je voortdurend hard hoeft te werken of alles overdenkt. Door bewust aanwezig te zijn en je bewustzijn te vergroten, help ik je oude overtuigingen, patronen, identiteiten en gewoontes op te ruimen. Samen creëren we een veilige ruimte voor zelfontdekking, bewustwording en groei. In de energetische space die ik faciliteer, zal jouw transformatie veel sneller verlopen dan wanneer je dit alleen zou doen.

Voel je resonantie met mijn aanpak? Neem een kijkje bij mijn aanbod en ontdek hoe ik je kan begeleiden op jouw unieke groeipad.

#coaching #zelfontwikkeling #bewustwording #groei #transformatie #persoonlijkeontwikkeling #inspiratie #zelfhelendvermogen #energie #authentiek #coachingsmethode #mindfulness #zelfreflectie #zelfbewustzijn #empowerment #spiritualiteit #aanwezigzijn #zelfontdekking #coachingprincipes #persoonlijkegroei #inzicht #zelfzorg #balans #zelfrealisatie