In mijn vorige post deelde ik wat een prive retraite is, hoe ze werken en welke te kiezen.

Hier zal ik delen wat mijn individuele retraite (een week bij de Bosnische piramides met Ira Nagel in Feb 2023) me gebracht heeft.

… mijn levensenergie is nog meer gaan stromen. lk straal meer, zie er blijer uit. Anderen zien het ook.

… ik voel meer balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ben zowel creatiever als besluitvaardiger. Zo startte ik met het maken van reels op Instagram waarin ik meer van mezelf laat zien. 

… ik kan nog meer meebewegen op ‘de onlogische stroom van het universum’. Het leven wordt moeitelozer met nog meer rust en vertrouwen. Omdat alles op precies het goede moment gebeurt (alleen onze mind vind dit niet logisch). 

…ik ben nederiger (humble). Omdat ik me meer en meer onderdeel van het grotere geheel voel. En voel ik eerder dankbaarheid dan frustratie als iets anders loopt dan gedacht. 

… ik heb helderder wat ik hier in de wereld te brengen heb, in mijn leven en met mijn bedrijf. Op moment van afstemming komen de woorden als vanzelf op papier. Ik onderneem actie om de energie in beweging te houden, omdat dat vanzelf tot nog meer helderheid zal leiden.

… ik heb nog meer rust en vertrouwen. Dat precies alles op het juiste moment komt. Op de best mogelijke manier. Het enige dat ik heb te doen is steeds zuiverder te worden in de energie, en de mind er tussen uit te houden.

… ik durf nog meer mezelf te zijn. Mijn weerstand op zichtbaar en trots mogen zijn, op wie ik ben en wat ik bereikt heb, heb ik achter me gelaten. 

En zo kan ik weer meer mensen inspireren. Mijn klanten, maar eigenlijk iedereen om me heen. Want iedereen voelt de energie van anderen in meer of mindere mate. 

Zo kan ik door zelf meer afgestemd te zijn anderen helpen hun afstemming te laten ervaren. Zodat ook zij de moed hebben om nog moediger en grootser hun eigen pad te lopen. 

Wil je leren hoe jij je beste leven kunt leiden? Zoek dan vooral iemand die jouw privé retraite goed kan begeleiden en voor jou een lichtpuntje kan zijn. Waardoor jij weer een quantum leap kan maken op jouw pad, in jouw proces!